HEM

Digital avtalshantering när den är som bäst

Dåtidens analoga avtalshantering 

Alla organisationer, stora som små och oavsett bransch har avtal. Den analoga avtalshanteringen känner du väl till? Leverantörsavtal hamnar antingen i pärmar, blir inskannade i mappar på datorn eller hamnar i Excel. Kundavtal skickas iväg per post för signering och man inväntar ett signerat avtal som sedan hamnar... i pärmar, inskannat i mapp på datorn eller i Excel.


Det kan till och med vara så att olika avdelningar i samma organisation har olika sätt för avtalshantering. 

Därför digital avtalshantering

Vore det inte skönt att samla alla avtal på ett och samma ställe? Ett ställe som är tryggt att förvara viktiga dokument på. Ett ställe som inte tar någon fysisk plats på kontoret. Ett ställe du alltid har access till - oavsett tid, dag eller - vart du än befinner dig geografiskt. Ett ställe som påminner dig inför viktiga deadlines på avtal. Ett ställe där du kan sortera, kategorisera, skapa mappar, sätta behörigheter, söka, arkivera och även - e-signera avtal. Mer om e-signering

Deal Manager - en helhetslösning 

Deal Manager är ett digitalt avtalshanteringssystem. Företaget bakom systemet heter Deal Management Nordic AB och vi har hjälpt organisationer med digital avtalshantering i snart 10 år.

Vi är stolta över att inte bara ge våra kunder ett avtalshanteringssystem och tjänst för e-signering, utan även rådgivning för avtalshantering. Vi vill att våra kunder ska lyckas. Utöver avtalsrådgivning har vi fri support och alla kunder har en egen kontaktperson. 

Nyfiken på oss? 

Läs om hur Deal Manager behandlar personuppgifter